27.8.2013

Lasitettu keittiöni

Hola,

välitilan materiaali on mietityttänyt mua pitkään. Pohdinnat ovat kulkeneet tiililadotusta fasettireunaisesta laatasta märkätilatasoitteilla tehtyyn kevyeen kuviointiin (Täällä ollaan, remontti etenee). Lopulta päädyin kuitenkin lasiin, sillä asunnossani on nyt lasia myös kylppärin mosaiikkilaatoissa, eteisen ja makkarin kaapeissa sekä DIY tv-tasossani.

Lasitoimittajia pääkaupunkiseudullahan on vaikka kuinka, ja värivaihtoehtoja riittää koko RAL-värikartan verran. Viime hetkillä löysin vielä Lasistamon ja sitä kautta oman toimittajani. Heiltä kun lasin sai viikossa (!), ja hinta asennettunakin oli todella kohdillaan. Muilta firmoilta toimitus  olisi kestänyt 3-4 viikkoa. Mittauskerralla katsoimme myös läpi minua kiinnostaneet sävyt ja päädyimme valkoiseen satiinipintaiseen lasiin. Nyt kun asentaja kävi liimailemassa sen paikoilleen, näkee että väri oli oikea. Ei siis muuta kuin katsomaan lopputulosta:





Satuin sattumalta törmäämään tänään, flunssaa kotona potiessani myös keittiötoiveisiini, jotka on päivätty 1.10.2012. Nyt, kun vajaa vuosi on kulunut, on hyvä katsoa kuinka sitten kävikään :

1. Mahdollisimman korkea kaappi seinän koloon
Korkeutta 260 cm
  2. Valkoiset sokkelit, sokkelilaatikoita

 
3-4. Poikittaista tammiviilua alakaappeihin ja maalattua mattavalkoista yläkaappeihin



5-7. 40 senttisen altaan, ei liikaa roskavaunuja, pyöreän hanan
Roskavaunuista en viitsinyt ottaa kuvaa :-)
8. Putken mallisen liesituulettimen
Elica Stone IX
 
9. Yhdistelmäuunin
45 korkea mikrouuni kiertoilmalla ja grillillä, Smegiltä
'
10. 45 senttisen täysintegroidun astianpesukoneen
11. Suuren ja maksimissaan kolmelaatikkoisen laatikoston
Ruhtinaalliset 80 cm <3

12. Neljä suhteellisen matalaa yläkaappia aina kaksi päällekkäin

13. Pyöreät kylmän valkoiset upotetut/mahdollisimman matalat ledivalot... 


+++ Niin ja sen valkoisen, hieman ruskeaa ja kiiltävää sisältävän kvartsitason, jonka nimi on valmistajasta riippuen joko Blanco Norte, Snow tai Polar Cap <3" 
Tervastason Corian 12 mm ohuena, sävynä jäinen Antactica

 Lisäksi keittiöstä löytyy paljon muutakin, mm. nämä:

 





















Sen lisäksi, että uskalsin täyttää toiveeni ja nautin joka päivä keittiöstäni, on se myös ihan äärettömän toimiva. Pienestä koosta huolimatta sinne mahtuu kavereita ja perhettä kokkaamaan, jutut on helppohoitoisia, tavaraa mahtuu aivan uskomaton määrä ja ennen kaikkea valoisuus on ihan uskomatonta. Unelmia kannattaa siis seurata <3


- Epe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti