4.1.2014

Alvhem - det var länge sen & suksisäilytyksen suunnittelua



Tammiflunssa on iskemässä päälle, joten muilta puuhilta jää hyvää aikaa surffailuun. Muistin, etten ole pitkään käynyt suosikkini Alvhem Mäkleri:n sivuilla (www.alvhemmakleri.se) ihastelemassa vanhoja kauniiksi laitettuja kerrostaloasuntoja. Mukaan tarttui muutama kuvanen, joka miellytti silmää:

Tässä asunnossa on ihanaa 60-luvun henkeä ja hyvin toisiinsa sointuvat matot (alvhemmakleri.se).

Keittiön unelmasäilytystä - vanhat lasiset vetolokerikot. Tällaiset kun joskus saisi omaksi! (alvhemmakleri.se)

Kylpyhuonetta vähän uudella tapaa: peili on asennettu kaakeloinnin tasolle (eli sen alla ei ole kaakelia)... (alvhemmakleri.se)
Ja tämä on ihan mieletön: seinään asennetun WC:n koteloinnin päällä on tummaksi petsattu puutaso niin perinteisen ja kovan laatoituksen sijaan! (alvhemmakleri.se)

Matto <3 (alvhemmakleri.se)
 Kuvista käy ilmi tämän hetken sisustusfokus: matto keittiön pöydän alle!





Omassa kodissa työn alla on pienen välikön hyllyn tasoitus ja maalaus sekä suksien säilytyspaikan rakentaminen. Sukset pitäisi saada kivasti hyllylle ja pölyltä suojaan. Säilytyspaikaksi on valikoitumassa eteinen, sinne kun hyllyn saisi "koko tilan mitalta" suksille sopivaksi.
Atomicin Elysianeille pitäisi saada kelpo säilytystila, ja vielä sellainen, että sinne mahtuu tarvittaessa myös puikkarit, jos intoudun viimein hankkimaan omaksi nekin.

Tänne eteisen seinälle ja katonrajaan hylly pitäisi rakentaa.
 Katsotaan miten projekti lähtee käyntiin!

Hyvää tätä vuotta, 

- Epe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti